Adobe InDesign CC - Distans live

Plats Distans

Vill du få kunskap i hur man gör trycksaker och pdf:er? På den här kursen som ges online får du lära dig att hantera ett av marknadens främsta verktyg för trycksaksproduktion, Adobe Indesign CC.

Boka kursen nu

Med Adobe InDesign CC skapar du annonser, broschyrer och produktblad. Du lär dig hela produktionskedjan från idé till original. Kursen passar dig som har god datorvana och är intresserad av att lära dig Adobe Indesign CC.

Mål

Efter kursen ska du kunna skapa dokument som grund för dina trycksaker eller pdf:er med Adobe InDesign CC. Montera text, bilder samt arbeta med sid- och formatmallar.

Målgrupp

För dig som behöver skapa trycksaker och/eller pdf:er för webben i ditt arbete, i dina studier eller på din fritid. Du arbetar med kommunikation, marknadsföring eller har användning för dessa kunskaper i din privata verksamhet.

På kursen blandas teori och praktiska övningar

• Indesigns gränssnitt
  • Text- och bildmontage
  • Sidhantering och Mallsidor
  • Färgsystem CMYK, RGB, Pantone
  • Typografi
  • Textredigering
  • Stycke- och teckenformat
  • Exportera till tryck och pdf

Kursupplägg

Kursen hålls helt online via Zoom. Du deltar i kursen på angiven dag och tid.

Kursmaterial

Vi använder oss av Zoom. I god tid innan kursstarten kommer du få instruktioner om hur du går tillväga för att använda programmet.
Kursen kräver tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internetuppkoppling. Du behöver ha installerat Adobe InDesign CC innan kursstart.

God datorvana.

Kursintyg