Individuell undervisning 10 timmar, InDesign Distans Live

Plats Distans

Om du vill lära dig InDesign snabbt och effektivt kan individuell undervisning vara ett alternativ. Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder skräddarsydda lektioner i InDesign.

Boka nu

Fördel med individuell undervisning

Läraren utgår helt från din nivå och dina önskemål. Undervisningen blir mer effektiv när läraren kan helt koncentrera sig på dig och din inlärning. Studiesättet är även perfekt för dig som har svårt att ha lektion samma tid varje vecka och/eller som önskar ett intensivare tempo. 

Upplägg

När du bokat dig kontaktar vi dig för att vi ska kunna fastställa nuvarande nivå och behov. Detta kommer ligga till grund för hur vi skräddarsyr undervisningen för just dig. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter ditt behov.

Läraren utgår helt från din nivå och dina önskemål. Undervisningen blir mer effektiv när läraren kan helt koncentrera sig på dig och din inlärning. Studiesättet är perfekt för dig som har svårt att ha lektion samma tid varje vecka eller som önskar ett intensivare tempo.

Undervisningen kommer att ske på distans. 

Anmälan

Vi startar individuella utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad av individuell undervisning i InDesign klickar du på boka-knappen samt fyller i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. 

Pris

Priset 10500 kr inklusive moms gäller för 10 studietimmar, 5 tillfällen (1 studietimme = 45 minuter). 

 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
5
Första tillfället
kl -
Studietimmar
10
Kurs-ID
306265
Pris
10500 kr