Illustrator fortsättning - NYHET!

Plats Göteborg

Adobe Illustrator är ett program som används för att till exempel skapa skalbara logotyper, etiketter, diagram samt göra avancerade illustrationer och 3D-ritningar.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Den här fortsättningskursen bygger vidare på vår grundkurs i programmet. Du behöver också ha god förmåga att arbeta med olika program i Windows- eller Mac-miljö.

Mål

Du får utveckla dina färdigheter i att skapa och redigera vektorbaserad objektgrafik i Illustrator.

Kursinnehåll

Kursen ger också utökad kännedom om hur du sparar och exporterar dina filer på rätt sätt för användning i layoutprogram, webb och grafisk produktion, tillsammans med ytterligare kunskap om färg- och teckensnittshantering.

Kursupplägg

Undervisningen bygger på lärarledda lektioner med praktiska övningar. Vi jobbar i Illustrator CC.

Cecilia Pettersson

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08