Produktteckning/plaggskiss i Illustrator

Plats Göteborg

Lär dig skapa produktteckning / plaggskisser med datorn. Här lär du dig att använda olika verktyg för att skapa och tydliggöra en produktspecifikation för ett plagg eller en väska, skor eller accessoarer. Du lär dig bland annat hur du använder ritstiftet,...

Boka kursen nu
På kursen får du en introduktion till datorprogrammet Illustrator. Kursen passar dig som är nyfiken på att vilja börja arbeta med mode-, accessoar- eller textil produktdesign. Under kursen provar vi att rita olika varugrupper, använda mallar och så får du skapa en produktspecifikation inom textil digital design. Du arbetar fram sömmar, textila mönsterrapporter, draperingar och mycket mer.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ny på området och vill lära dig grunderna inom textil produktspecifikation eller dig som vill återuppta gamla kunskaper för att komma vidare eller lära dig nya sätt att arbeta på.

Mål

Målet med kursen är att du skall behärska grunderna inom området och få en inblick i de olika tekniker och datorprogram som kan användas.

Innehåll

Effekter och tekniker för (textil) produktutformning. Övningar för att visualisera olika plagg från olika varugrupper, textila material, skor och accessoarer.
Kursen ger dig verktygen för att skapa digitala produktskisser med utgångspunkt i din egen produktion och stil.

Undervisningsform

Undervisningen sker i en liten arbetsgrupp med max 10 deltagare.

Kursledare

My Barklind

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
01 nov 2022 - 22 nov 2022
Ti 18:00 - 21:00
Tillfällen
4
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1145204
Pris
3125 kr