Revolutionera din produktivitet med ChatGPT

Plats Distans

Vill du gå en utbildning i ChatGPT på distans? Den här utbildningen ger dig unika kunskaper och ett försprång in i framtiden.

Boka nu

Revolutionera din produktivitet med ChatGPT är en självstudiekurs som du går i din egen takt. 

  • Tillgång till utbildningen i 3 månader
  • Videobaserad och uppdelad i pedagogiska avsnitt
  • Du får tillgång till kursen 1-2 dagar efter köpt kursplats.

Kursens innehåll

Ta dina ChatGPT-promptar från grundläggande till banbrytande. Med vår utbildning i ChatGPT så får du tillgång till en betydande produktivitetsökning och djupgående insikter. Utbildningen är komplett, där du kommer få lära dig alltifrån grunderna, det vill säga hur du skriver ändamålsenliga frågor (promptar) och följdfrågor, till hur du kan interagera med modellen, göra analyser, optimera promptar, skriva artiklar på bästa sätt och mycket mer! Vi går också igenom hur du identifierar AI samt hur du som kör plusversionen i ChatGPT kan använda dig av revolutionerande realtidsdata med AI-Browser och AI-plugins.

Christoffer, en av Sveriges främsta IT-utbildare, med mer än 20-års erfarenhet, är din lärare i utbildningen. Du behöver bara tillgång till en dator, surfplatta eller smart-telefon och kan sedan logga in och starta utbildningen. Du väljer själv tid och plats och får tillgång till online-utbildningen i tre månader. Under denna tid kan du upprepa utbildningen så ofta du vill. Denna tillgång till repetition är avgörande för att bli fullärd. Till utbildningen så ingår också en PDF, som du kan ladda ner. Denna innehåller alla promptar i utbildningen och ytterligare tips gällande till exempel prompt-optimering.

Utbildningen innehåller 42 avsnitt x 3 minuter.
Utbildningen är på svenska. 

Eftersom det primära språket i ChatGPT är engelska, så är exemplen i utbildningen både på engelska och på svenska.
Du får tillgång till utbildningen i 3 månader. På den tiden finns gott om tid att gå igenom utbildningen och repetera den.

Du kommer igång direkt. Inom 1-2 dagar efter din beställning får du inloggningsuppgifter per mail. Du har tillgång till utbildningen direkt via webben från valfri plats.

Pris och villkor

Folkuniversitetet samarbetar med AKTIV och deras onlinekurser. När du beställer via Folkuniversitetet får du därför rabatt på utbildningen. Hela utbildningen kostar 4800 kr inkl. moms.

Observera att om du har loggat in på kursen, så räknas den som startad och ångerrätten upphör.

Tips: Är du med i ett fackförbund? Kolla om du har rätt till studiestöd. Och kolla förstås också om din arbetsgivare kan stå för kostnaden för utbildningen. Den kommer öka din effektivitet och kreativitet både privat och på jobbet.

Läs mer om kursen

Här kan du se två gratisavsnitt och exakt innehåll i utbildningen.

 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Umeå

umea@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
99
Första tillfället
kl -
Studietimmar
1
Kurs-ID
502051
Pris
4800 kr