Data för ovana seniorer 65+, grund

Plats Uddevalla

Du lär dig grunderna i lugn takt från början. lär dig att arbeta med mail, Internet, skriva , spara dokument och hantera bilder. Kursen är för dig som är senior 65+. Vi finns centralt i Uddevalla.

Boka kursen nu

Kurserna är för dig som är pensionär och som helt eller delvis lämnat yrkeslivet.

I denna kurs använder vi datorer med Windows 10.

Målgrupp

Det här kan vara en nybörjarkurs för dig som kanske aldrig använt dator tidigare. Det kan också vara en kurs för dig som känner att du behöver mer träning i grundläggande användning av din dator. I lugn takt lär du dig att komma igång med de viktigaste funktionerna.

Du behöver inga förkunskaper.

Mål

Syftet med kursen är att du självständigt ska kunna använda datorn för att underlätta din vardag.

Innehåll:

• Datorns delar och funktioner
  • Grundläggande användning
  • Grundläggande om Internet och e-post

Arbetssätt

Undervisningen är lärarledd med många tillfällen till praktiska övningar.

Fortsättningsmöjligheter

Efter kursen finns möjlighet att gå våra fortsättningskurser för dig som vill lära dig mer. Om deltagarna önskar kan fortsättningskursen gå i direkt anslutning på grundkursen..

Kontakta Folkuniversitetet Uddevalla. Tfn: 0522-777700

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se