Föreläsning- Kommunalt lika, nationellt olika

Plats Norrköping

Välkommen på en kostnadsfri lunchföreläsning om vilka förutsättningar kommunalpolitiska styrmedel ger biståndshandläggare att fatta beslut om äldreomsorg utifrån äldres behov av Sara Wittberg, doktorand vid Linköpings Universitet.

En föreläsning i samarbete med forskare vid Linköpings universitet, föreningen FORSA Östergötland och Folkuniversitetet.

I forskningen så undersöks kommunalpolitiskt utformade policys, så som riktlinjer för bedömning av äldreomsorg samt delegation för beslutsfattande om äldreomsorg. Sara Wittberg undersöker hur de är utformade och hur olika kommuners bestämmelser ger biståndshandläggare för äldreomsorgen olika förutsättningar att bedöma och fatta beslut om bistånd till äldre. Fastän de syftar till att ge äldre i samma kommun en likartad bedömning och hjälp så riskerar kommunernas olika styrmedel att ge äldre i olika delar av landet olika förutsättningar att få tillgång till äldreomsorg.

Plats: Folkuniversitetet, St Persgatan 95 i Norrköping. Tid: 12 december

kl. 12.00 - 13.00.

Föreläsningen är gratis och vi ser gärna att du föranmäler dig genom att kontakta kundtjänst på 011-474 12 00 eller info.norrkoping@folkuniversitetet.se. Folkuniversitetet bjuder på kaffe och en enklare lunchmacka.

Välkommen!

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
12 dec 2022 - 12 dec 2022
Må 12:00 - 13:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1155392
Pris
0 kr