Huvudvärk-var står vi idag och vad händer framåt?

Plats Stockholm

Gratis föreläsning: De senaste åren har inneburit en mycket spännande utveckling vad gäller forskning om migrän men också om annan huvudvärk. Föreläsningen hålls på distans och ges i samarbetet med Huvudvärksföreningen Stockholm.

Boka reservplats

Om distans live

Trots att Kungstensgatan nämns som fysisk plats på denna bokningssida är detta en distans live-föreläsning som innebär att den hålls på distans i realtid, och direktsänds.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Tack för din förståelse.

De senaste åren har inneburit en mycket spännande utveckling vad gäller migrän men också annan huvudvärk. Vi har fått nya behandlingsmöjligheter med bland annat botulinumtoxin och CGRP-hämmare. Nya läkemedel är dessutom under utveckling.
Förutom att vi nu har betydligt större möjligheter att hjälpa personer med svår huvudvärk så har också kunskapen och intresset för huvudvärk ökat inom vården, men också i samhället i stort.
Vi står dock inför stora utmaningar kring bl a hur huvudvärkspatienter runt om i vårt land ska kunna få hjälp och vid behov, tillgång till de nya behandlingarna

Föreläsare

Tor Ansved är docent och verksamhetschef på Neurology Clinic Stockholm.

Tipsa gärna en vän som kan bli medlem i Huvudvärksföreningen Stockholm till kampanjpris 220 kr (inkl hela 2022). Betala med Swish 123 018 3921, skriv "Kampanj" i meddelandefältet. Komplettera med uppgifter (namn, adress, e-post, mobilnummer och födelseår) via sms till 070-4836007 eller e-post kansliet@migrania.se

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2021 - 23 sep 2021
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
1
Studietimmar
2
Kurs-ID
1106538
Pris
0 kr