Sushi workshop

Plats Växjö

Detta är en workshop för alla sushi-älskare!

Boka kursen nu

Mål

Målet är att du ska få testa på att laga sushi och lära dig mer om historien bakom maträtten som så många älskar.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper. Meddela eventuella allergier vid bokningen.

Kursinnehåll

Under kursen får du laga din egen sushi. Sedan äter gruppen tillsammans det man har lagat. Under tiden får du lära dig mer om sushins historia bland annat. Du får även möjlighet att ställa frågor till kursledaren.

Delar ur innehållet

  • Vad är sushi? (sushins historia)
  • Hur många sorters sushi finns det?
  • Vilka förberedelse behöver man göra för sushi?
  • Hur kan man göra sushi?

Kursmaterial

Det tillkommer en kostnad (100 kr per deltagare) för råvarorna som du betalar direkt till kursledaren.

Tag med eget förkläde.

Medverkande

Sayaka Takahashi

"Jag tror att om man äter god mat blir man glad och trevlig som person. God mat är lika viktigt som ett lands kultur och språk."

Sayaka tycker om att laga mat, gå i naturen och träffa nya människor. Hon flyttade till Sverige från Japan under 2018 och studerar nu svenska.

Samtidigt jobbar hon på Café St. Clair i Alvesta. Hon hoppas att man ska lära sig om japansk mat och japansk kultur genom hennes workshops i Japansk matlagning. Välkomna!

Sayaka Takahashi

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
13 dec 2020 - 13 dec 2020
Lö 11:00 - 13:30
Tillfällen
1
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1072980
Pris
495 kr