Japansk matlagning fortsättning

Plats Växjö

Laga och prata japansk mat i Växjö. Kombinera japanska smaker med vissa japanska fraser som passar i kök- och restaurangsammanhang.

Boka kursen nu

Det här är en fortsättningskurs för dig som vill laga mat på en lite mer avancerad nivå.

I Japan äter man mycket ris, rå- och lagad fisk, nudlar, kött och grönsaker. Sushi kanske är den mest kända, men det finns också många andra goda maträtter.

Under kursens gång så kommer du att få lära dig flera av dessa olika enkla maträtter, som du sedan kan göra hemma själv. Målet är att kombinera matlagning med inslag av japansk kultur, där vi tillsammans kan njuta och prata om maten vi precis har lärt oss laga. Vi kanske till och med kan lära oss att äta med ätpinnar om du tidigare inte kunde det.

Välkommen!

Utöver kursavgiften tillkommer en kostnad för råvarorna du använder på 100 kronor per person och tillfälle. Den totala summan (500 kronor) betalas direkt till kursledaren vid första tillfället.

OBS! Medtag eget förkläde och kökshandduk.

Medverkande

Sayaka Takahashi

"Jag tror att om man äter god mat blir man glad och trevlig som person. God mat är lika viktigt som ett lands kultur och språk."

Sayaka tycker om att laga mat, gå i naturen och träffa nya människor. Hon flyttade till Sverige från Japan under 2018 och studerar nu svenska.

Samtidigt jobbar hon på Café St. Clair i Alvesta. Hon hoppas att man ska lära sig om japansk mat och japansk kultur genom hennes workshops i Japansk matlagning. Välkomna!

Sayaka Takahashi

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
Ej fastställt
Fr 18:00 - 21:00
Tillfällen
4
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1072925
Pris
1195 kr