Vill du lära dig indiska hemlagade snacks som är lätta att göra? Då har du kommit rätt! Med våra enkla och tydliga steg kan du laga utsökta indiska snacks hemma i ditt eget kök. I kursen lär man sig hur man lagar indiska snacks med enkela tekniker samtidigt som man får en inblick i den indiska matkulturen.
Kursupplägg
Efter en kortare introduktion till det ni ska laga får ni ta del av recept och instruktioner för att laga samosa och pakora. Kursledaren finns med som stöd under matlagningen. När ni är färdiga får ni slå er ner och njuta av det goda ni har lagat.
Vem kan gå kursen?
Alla som tycker om mat och vill testa att laga något nytt.
Ingredisenser
Vi tillhandahåller ingredienser och dessa ingår i avgiften.
Om kursledaren
Radha Saini kommer från Indien och har lagat indisk, vegetarisk mat husmanskost i 15 år. Sedan hon kom till Sverige har hon engagerat mig i föreningen Hand in Hand for Women för att lära fler laga indisk mat.
Läs mer om Kreativa Kvinnor och Hand in Hand for Women här
Kursledare
Radha Saini
Arya Akdemir
Har du frågor?
Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm