Det italienska köket - Italian cuisine

Plats Skellefteå

Lär dig om den traditionella maten i italienska regioner. Under varje träff fokuserar vi på en enskild region och vi tillagar en eller två recept. Kursen hålls på engelska.

Boka nu

Varje maträtt och varje recept bär på en historia som berättas varje gång den tillagas. Under kursen kommer vi att njuta av matlagning och umgås!

Efter matlagningen äter vi tillsammans och njuter av maten i en trevlig och avslappnad atmosfär. Under kursen kommer vi även ta del av italiensk kultur och samtal med mat i fokus - allt för att lära känna den italienska visionen av "La buona tavola" Det blir både spännande möten, samtal, matlagning och provsmakning.

Ingredienser kommer att finnas på plats och ingår i kursen. All mat vi lagar kommer att vara full av nyttigheter och goda smaker. Kursen bygger på italiensk husmanskost som per definition är prisvärd och hållbar. 

Om lokalen

Vi träffas i Folkuniversitetets lokal Spisen. Lokalen hittar du på Kanalgatan 51, och rummet går i en inspirerande och unik stil, där vi använder tillhörande kök för matlagning, men också utrymmen för samtal, möten och olika presentationer.

Kursledare

Iryna Pats

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Skellefteå

skelleftea@folkuniversitetet.se

Kursperiod
9 mar 2024 - 30 mar 2024
Lördag
Antal tillfällen
4
Första tillfället
lör 9 mar 2024 kl 13:00-16:00
  • lör 16 mar 2024 kl 13:00 - 16:00
  • lör 23 mar 2024 kl 13:00 - 16:00
  • lör 30 mar 2024 kl 13:00 - 16:00
Plats
Kanalgatan 51, 93132 SKELLEFTEÅ
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
501793
Pris
1700 kr