Växtbaserad matlagning

Plats Norrköping

Laga mat på ett annorlunda sätt. Kurserna hålls av ingen annan än Camilla Karlsson. Hon driver Kvillinge Ekologiska Hantverksbryggeri i Åby och hon har vunnit SM i mathantverk under 2018. Var vegan för en kväll.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Får du panik när brorsdottern som är vegan kommer på middag? Kursen riktar sig till dig som är helt främmande för vegansk matlagning och vill lära dig grunderna i matlagningskonsten, samt få tips och inspiration till att laga växtbaserade rätter.

OBS! Materialkostnad tillkommer på 180 kr som faktureras efter kurstillfället.

Ledare

Camilla driver mikro fermenteriet Kvillinge Ekologiska utanför Norrköping, där produceras både kombucha, jun, vattenkefir, kimchi och andra syrade grönsaker. Hon älskar mat och smaker, och hennes hjärta klappar lite extra för det småskaliga och närproducerade. Ett annat driv som hon har är är att inspirera och motivera andra att hälsoboosta sitt liv, med allt från smoothie recept och andningsövningar till att brygga sin egna kombucha och syra grönsaker!

Kursledare

Camilla Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
08 dec 2021 - 08 dec 2021
On 17:00 - 21:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1110591
Pris
600 kr