Hur du brygger din egen mjöd

Plats Norrköping

Lär dig brygga din egen möjd. Kurserna hålls av ingen annan än Camilla Karlsson. Hon driver Kvillinge Ekologiska Hantverksbryggeri i Åby och hon har vunnit SM i mathantverk under 2018.

Boka reservplats

Kursinnehåll

Lär dig brygga mjöd som är en uråldrig honungsbaserad dryck. Redan på bronsåldern bryggdes mjöd i Norden och den finns på många ställen runt om i världen. Intresset för mjöd har ökat rejält på senare år och drycken kan varieras oändligt beroende på honungens variation men även vilka kryddor som tillsätts.

OBS! Materialkostnad tillkommer

Ledare

Camilla driver mikro fermenteriet Kvillinge Ekologiska utanför Norrköping, där produceras både kombucha, jun, vattenkefir, kimchi och andra syrade grönsaker. Hon älskar mat och smaker, och hennes hjärta klappar lite extra för det småskaliga och närproducerade. Ett annat driv som hon har är är att inspirera och motivera andra att hälsoboosta sitt liv, med allt från smoothie recept och andningsövningar till att brygga sin egna kombucha och syra grönsaker!

Kursledare

Camilla Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
15 dec 2021 - 15 dec 2021
On 17:00 - 21:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1110590
Pris
600 kr