Föreläsning Må bra med mat hela livet

Plats Luleå

Ge dig ut på en kulinarisk resa genom någon av våra kurser i matlagning och hälsokost. Vi arrangerar också föreläsningar under en kväll. Här hittar du även kurser om hälsokost och näringslära.

Boka kursen nu
Må bra med mat genom hela livet

Malin Sand, leg. dietist vid Region Norrbotten, håller i höst en föreläsning om kosten ur ett seniorperspektiv hos Folkuniversitetet i Luleå. Man ska må bra med mat genom hela livet och Malin ger dig nycklarna för att lyckas med detta. Föreläsningen sker i Folkuniversitetets lokaler på Bangårdsgatan 14. Vill man inte delta på plats så kan man se föreläsningen via Zoom också.

Säkerheten i fokus

Under rådande pandemi tänker vi extra mycket på säkerheten. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi håller ett begränsat antal platser. I lokalen sitter vi med avstånd från varandra. Ytor är desinfekterade och handsprit finns tillgängligt. Har man förkylningssymtom stannar man hemma för sin egen och andras skull. Praktiskt

Anmälan görs via hemsida, mail eller telefon. Då platserna är begränsade rekommenderar vi att du anmäler dig snarast. Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på Folkuniversitetet. Vi fungerar även som it-stöd till Zoom för den som vill.

Kontaktperson: Desiree Grönberg

Har du frågor?

Kontakta Desiree Grönberg

desiree.gronberg@folkuniversitetet.se

Tid
11 nov 2021 - 11 nov 2021
To 13:30 - 14:30
Plats
Bangårdsgatan 14, 97235 Luleå
Visa på karta
Kurs-ID
1111471
Pris
0 kr