Arabisk matlagning

Plats Kristianstad

Laga arabisk mat och diskutera den tillsammans. Vi kombinerar arabiska smaker med vissa arabiska ord och fraser som passar i kök och restaurang sammanhang.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Vid varje tillfälle presenteras 2-3 arabiska recept som ni deltagare lagar tillsammans under ledning av kursledaren Nhmat som kommer från Homs i Syrien. Träffen avslutas med en gemensam måltid där vi testar det vi har tillagat och diskuterar resultatet tillsammans. Under den här kursen får ni även tillfälle att lära er mer om den arabiska kulturen samt ett och annat ord på arabiska.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kompletterande prisinfo

Utöver kursavgiften tillkommer en kostnad för råvarorna ni använder, kostnaden är 100 kronor per person och tillfälle. Den totala summan (400 kronor) betalas direkt till kursledaren vid första tillfället via swish eller kontanter.

Kursledare

Nhmat är även kursledare i arabiska hos oss på Folkuniversitetet i Kristianstad.

Övrigt

OBS! Medtag eget förkläde och kökshandduk samt matlådan. Om du har några allergier vänligen meddela detta till oss vid bokningen.

Nhmat Nhme

"Jag är en social person och tycker mycket om att undervisa. Jag önskar att de kurdeltagare jag möter ska bli medvetna och kunna utveckla sina kunskaper på ett roligt och användbart sätt."

Nhmat bor med sin familj i Sösdala. De kommer från Homs i Syrien. Där utbildade hon sig till engelsklärare och har undervisat engelska i 27 år på högstadiet. Hon älskar att undervisa och förmedla kunskap med glädje.

Nhmht  är en social person som gillar att sjunga, dansa och engagera sig med ungdomar.

Nhmat Nhme

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
Ej fastställt
To 17:00 - 20:00
Tillfällen
4
Plats
Götgatan 6, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1044625
Pris
1295 kr