Kursinnehåll
Att gå över till en vegansk kost blir allt vanligare oavsett anledningen som motiverar valet. Vad behöver du tänka på när du komponerar en vegansk måltid?I kursen fortsätter vi vår resa i den veganska matlagningen och bakningen. Du kommer att få testa spännande recept där animaliska produkter ersätts utan att förlora smak och struktur i måltiden. Vid varje tillfälle lagar vi tillsammans en trerättersneny och du som deltagare kan välja att fokusera på matlagning eller bakning. Varje träff avslutas med en gemensam måltid där vi testar det vi har tillagat och diskuterar resultatet tillsammans.
Förkunskaper
Du har gått grundkursen eller har lite vana att äta vegansk. Kursdeltagarna arbetar utifrån sina egna färdigheter.Kompletterande prisinformation
Utöver kursavgiften tillkommer en kostnad på 400 kronor för råvarorna ni använder. Kostnaden betalas direkt till kursledaren vid första tillfället via swish eller kontanter.Kursledare
Silka har 15 års erfarenhet inom restaurangbranschen och är vegan sedan fem år tillbaka.Övrigt
OBS! Medtag eget förkläde och kökshandduk samt eventuell matlåda.Om du har några allergier vänligen meddela detta till oss vid bokningen.
Kursledare
Silka Uddenberg
Har du frågor?
Kontakta Donatella Prete