Matens miljöpåverkan och mina matvanor

Plats Växjö

Detta är en föreläsning i Växjö som tar dig från miljöångest till miljöglädje. Matproduktion och matkonsumtion är en stor bidragande orsak till negativ miljö- och klimatpåverkan. Skapa förändring med dina matvanor för din egen och planetens skull!

Boka kursen nu
Mat är livsnödvändig, samtidigt som matproduktion och matkonsumtion är en stor bidragande orsak till negativ miljö- och klimatpåverkan.
Men, hur är det med dina kunskaper gällande matens miljö- och klimatpåverkan? Är du en av dem som säger "jag vill lära mig mer om matens miljö- och klimatpåverkan, och jag borde förändra något med mina matvanor, men jag vet inte hur jag ska börja och hur gör jag för att det ska hålla i längden?"
Du är inte ensam i dina tankar. Hjälpen finns!

På denna föreläsning, som även inkluderar tid för egna reflektioner och erfarenhetsutbyte med andra, får du:
  • Faktabaserad kunskap om kopplingen mellan mat, miljö och hälsa.
  • Värdefulla tips om vad du kan göra i din vardag för att äta mer hållbart och hälsosamt.
  • Vägledning i hur du som individ kan hitta egen väg till dina mer hållbara matvanor utan att drunkna i känslor av hopplöshet.

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
09 mar 2020 - 09 mar 2020
Må 18:00 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1044202
Pris
355 kr