Workshop - Ta steget till ett modigare liv.

Plats Borås

Kurser inom området beteendevetenskap. Vill du få bättre förståelse för människors beteende? Anmäl dig till en kurs eller föreläsning i beteendevetenskap.

Boka kursen nu

Workshop - Ta steget mot ett modigare liv

Hur skulle ditt liv se ut om du lyssnade mer till din egen vilja? Eller är du kanske nyfiken på hur du skulle kunna bli lite modigare?

Mod handlar om att leva och agera i linje med sina värderingar och mål, trots risken för negativa konsekvenser mot det egna jaget och känsla av stundvis obehag.

Mod handlar om att möta rädslan inför något nytt, att stanna kvar i känslan, och övervinna den för att uppleva nya resultat.

Mod kommer i olika former, både fysiskt och emotionellt, men gemensamt stärker den vår självkänsla genom att prestera utanför vår bekvämlighetszon och lyssna till vår inre vilja.

Varmt välkommen på en tankeväckande workshop om mod och styrkan i att lyssna till sin egen inre röst!

Kursledare

Anna Crociani

Mitt motto i livet är: ”If you want something you´ve never had, then you´ve got to do something you´ve never done.”

Jag har en lång bakgrund inom både turistnäringen och hälsobranschen. Jag har bott och arbetat i Italien och i Egypten under flera år där jag har kombinerat mina två största passioner, möten med nya kulturer och personligt välmående i alla dess former. Jag har drivit Spa på kryssningsfartyg mellan Rom och Barcelona, dykcenter i Hurghada, varit bokningsansvarig för charmiga boutiquehotell i Sverige och Italien och skapat ett eget digitalt program för personlig utveckling.


Som certifierad Friskvårdsterapeut, Pilates instruktör, Professionell Life Coach och Team Coach har jag en bred kompetens inom hälsa och drivs av att hjälpa människor med de rätta verktygen ta ansvar för sin egen framgång och uppnå nya resultat! 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Borås Tel: 033-722 59 54

sandra.johannesson@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2022 - 24 sep 2022
Lö 13:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Alingsåsvägen 6, 50438 Borås
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
1142764
Pris
495 kr