Fotokurs för dig som vill lära dig mer

Plats Västerås

Skulle du vilja ta bättre bilder? Har du undrat över sambandet mellan slutartid, bländaröppning och ISO? Då är den här fotokursen något för dig.

Boka nu

Helen Shippey är en fotograf som älskar att undervisa. Hon har ett roligt och enkelt sätt att förklara hur man fotograferar och hennes kurser är mycket populära. Hennes elever uppskattar hennes tydliga instruktioner och hennes förmåga att göra fotografering tillgänglig för alla. I denna kurs är vi inomhus i Helen´s fotostudio i Johannisbergs Herrgård.

Kursinnehåll

Du kommer att få en förståelse för bildkomposition
Fotovinklars betydelse
Vad betyder ljus för din bild?
Hur vet du vilken bländaröppning du skall använda?
När skall du använda slutartids prioritering?

Du kommer att få testa och kolla på din egna kamera hela tiden för att hitta vart knappar sitter på just din kamera. Så kom ihåg att ta med din kamera till kursen, ha laddat batteri och även minne på ditt minneskort så du kan träna och fotografera.

Kursledare

Helen Shippey har i 14 år arbetat heltid som fotograf både i Sverige och utomlands. Hon har den högsta utbildningen en fotograf kan ha, hon innehar både Gesällbrev och Mästerbrev i Fotografyrket. Helen började sin foto karriär i Dubai, F.A.E därifrån reste hon runt i hela Mellan Östern och föreviga bl.a många kungliga arabiska bröllop. Hon har även fotograferat presidenten Donald Trump, H.M. Drottning Silvia, Alice Cooper, Tiger Woods och Henrik Stenson för att bara nämna några av kända nman som har stått framför hennes kamera. Helen hjälper idag företag med att skapa varumärkesbyggande bilder till sina verksamheter. Hon har haft fotokurser sedan 2011 på flera olika ställen i världen bland annat många i Dubai och runtomkring i hela Västmanland.

Kursledare

Helen Shippey

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
28 mar 2023 - 28 mar 2023
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 28 mar 2023 kl 17:45-19:45
Studietimmar
3
Kurs-ID
200229
Pris
950 kr