Fotokurs för föräldrarlediga, Västerås

Plats Västerås

Är du föräldraledig och vill passa på att lära dig att ta bättre bilder av ditt barn? Fotografen Helen Shippy lär dig grunderna i kameraarbete och ta fina kreativa bilder av ditt barn.

Kursen genomförs vid Johannisbergs Herrgård i Västerås


Tillsammans med andra föräldralediga lär du dig grunderna i kameraarbete och får möjlighet att bli mer kreativ i ditt fotograferande. Du lär dig en del om bildkomposition och blir därmed en mer medveten fotograf. Du blir inspirerad att ta bilder från en viktig tid i ditt och ditt barns liv som ni kommer att ha glädje av länge.

Målgrupp

Kursen är avsedd för dig som är föräldraledig och som vill lära dig grunderna i fotografering med inriktning på att ta porträtt av ditt barn eller din familj.

Förkunskaper

Detta är en grundkurs, vi tar hand om dig efter dina behov.

Undervisningsform

Undervisningen bedrivs i form av självständigt praktiskt arbete under handledning blandat med teoretiska genomgångar.

Bra att veta

Är du intresserad och vill medverka i kursen, skicka in din intresseanmälan till info.vasteras@folkuniversitetet.se. Så snart vi har tillräckligt många intresseanmälningar kommer vi att boka in ett kurstillfälle. Prelminär start i oktober.

Ta med din kamera och ev minneskort. Eller ta med din mobil. Glöm inte att se till att ha fullladdat batteri.

Kursledare

Helen Shippey har i 14 år arbetat heltid som fotograf både i Sverige och utomlands. Hon har den högsta utbildningen en fotograf kan ha, hon innehar både Gesällbrev och Mästerbrev i Fotografyrket. Helen började sin foto karriär i Dubai, F.A.E därifrån reste hon runt i hela Mellan Östern och föreviga bl.a många kungliga arabiska bröllop. Hon har även fotograferat presidenten Donald Trump, H.M. Drottning Silvia, Alice Cooper, Tiger Woods och Henrik Stenson för att bara nämna några av kända namn som har stått framför hennes kamera. Helen hjälper idag företag med att skapa varumärkesbyggande bilder till sina verksamheter. Hon har haft fotokurser sedan 2011 på flera olika ställen i världen bland annat många i Dubai och runtomkring i hela Västmanland.

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
Meddelas senare
Tillfällen
1
Studietimmar
3
Kurs-ID
1118446
Pris
950 kr