Fotopromenad - grundkurs i digitalt foto

Plats Uppsala

Vill du lära dig att ta bättre bilder med din digitala systemkamera, men känner dig inte helt lockad av att sätta dig i ett klassrum? Ta en fotopromenad med oss!

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna inom fotografering med digital systemkamera under lättsamma former. Inga förkunskaper inom fotografi krävs.

Mål

Målet med kursen är att du genom grundläggande kunskaper inom såväl kamerateknik som bildkomposition ska lära dig att ta bättre bilder.

Innehåll och upplägg

Vi lär oss grunderna i digital fotografering samtidigt som vi promenerar och fotograferar runtom i Uppsala. Korta teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar. Vi går igenom grunderna inom kamerateknik och fotograferingsteknik. Kursen behandlar även bildkomposition, ljus och perspektiv.

Hela kursen ges utomhus. Vi tar paus för lunch och fika under dagen. Ta gärna med dig matsäck, då det inte är säkert att vi stannar i närheten av ett matställe.

Kursmaterial

Du behöver ta med dig en egen digital systemkamera till kursen.

Rabatter vid Folkuniversitetet i Uppsala

Återanmälningsrabatt 10 %
Rabatten gäller om du anmäler dig till en ny kurs hos oss direkt nästföljande termin. För att få tillgång till denna rabatt behöver du uppge vid anmälan (i meddelandefältet) att det gäller en återanmälan samt välja att betala kursen via faktura.

Studentrabatt 20 %
Du som är student (ej doktorand) vid ett universitet i Sverige får 20 % rabatt på kursavgiften. För att få tillgång till rabatten behöver du uppge att du är student vid anmälan (i meddelandefältet) samt välja att betala kursen via faktura.

Olika rabatter kan inte kombineras.

Kursledare

Johan Margulis

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Uppsala

info.uppsala@folkuniversitetet.se

Tid
29 aug 2020 - 29 aug 2020
Lö 10:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Bergsbrunnagatan 1, 75323 Uppsala
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1077141
Pris
850 kr