Fotografera med systemkamera -helgkurs

Plats Nyköping

Att fotografera och fånga alla ögonblick på bild är fantastiskt. Den här kursen tar dig med från början och hjälper dig ta bättre bilder.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

I den här kursen får du som fotoglad nybörjare en grundlig kunskap om hur du använder din systemkamera på bästa vis. Inga förkunskaper krävs.

Mål

Att bli säkrare på hur du kan använda dig av din kamera.

Kursinnehåll

  • Fototeknik
  • Kamerateknik
  • Bildkomposition

Kursupplägg

Kursen går över en helg i Nyköping

Litteratur/material

Du använder din egen systemkamera under hela kursens gång. Kursledaren kommer att ha eget material i form av ett kompendium.

Om kursledaren

Sandra Nordin Johansson har en bakgrund som pressfotograf med hjärta för det svenska bildreportaget. Efter studier på Fotolinjen - Gotlands Folkhögskola, Bildjournalistprogrammet på Mittuniversitetet och Fotoprojekt på Högskolan för Fotografi arbetade hon bland annat på Borås Tidning och Södermanlands Nyheter. Hennes bilder på publicerade i bland annat Expressen, Lärarnas Tidning, klimatmagasinet Effekt, Södermanlands Nyheter med flera.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du ska få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. Lämplig kurs efter grundkursen är digital systemkamera fortsättning.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare till max 7 personer så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Sandra Nordin Johansson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
16 okt 2021 - 17 okt 2021
Lö 10:00 - 14:00
Sö 10:00 - 14:00
Tillfällen
2
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1101517
Pris
1325 kr