Matstyling för instagram distans

Plats Distans

Att ta riktigt snygga matbilder är svårt - men med rätt rekvisita och ljussättning kan det bli hur bra som helst! Lär dig de gyllene reglerna och hitta din personliga touch på den här onlinekursen.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

På den här kursen lär du dig de grundläggande momenten i att styla och ta bra matbilder. Du får exempel på vilken typ av rekvisita som är nödvändig för att få maten att "poppa" på bild och vilka färgkombinationer som är att föredra. Du får jobba med ljussättning, både dagsljus från fönster och lampor.

Din kursledare jobbar själv med matstyling för sociala medier och delar med sig av sina bästa tips och tricks för att få till den perfekta matbilden.

Under kursen går du igenom följande moment:

  • rekvisita
  • ljussättning
  • färgkombinationer
  • bildkomposition

Kursupplägg

Gemensamma genomgångar via Zoom varvas med egna inlämningsuppgifter. Kursen hålls helt online. Du deltar i kursen på angivna dagar och tider. Kursen innehåller både teoretiska och praktiska element.

Förkunskaper

Du behöver ha tillgång till en egen dator och en kamera, samt grundläggande kunskaper i hur du hanterar dem. Kamera i mobiltelefonen går lika bra som systemkamera.

Kursmaterial

Zoom ingår i kursavgiften, när du anmält dig får du instruktioner om hur du går tillväga för att använda programmet.

Kursen förutsätter att du har egen kamera eller mobiltelefon med kamera. Samt en dator.

Kursstart

När vi fått in tillräckligt många anmälningar återkommer vi med ett startdatum. Kursen kommer hållas under två torsdagar 17.30-20.30.

Caroline Vass

Min önskan är att man ser hälsa som hållbart och holistiskt. Hur får man allt att fungera ihop? Alla delar behöver varandra.

Hälsa betyder någonting annat för alla, framförallt är det helt individuellt var du står någonstans. Kanske innebär hälsa att sluta med socker för en person, medan en annan behöver bättre rutiner när de ska sova. Oavsett var du befinner dig på din resa så ser jag fram emot att få vara en del av den. Genom coachande lärosätt och konkreta verktyg får du en bra början på din resa.

Jag har i botten en fil.kand i europakunskap och arbetsrätt. Har utbildat mig inom digital design samt gått hälsocoach utbildning och nutritionist.

Jag är en positiv och passionerad kvinna med en törst efter kunskap. Jag älskar att lära mig nytt och att dela med mig av det. Jag är nyfiken på livet och allt det har att erbjuda. Är även mamma till två killar.

Kunskap är makt sägs det och så är det verkligen. När man har kunskapen om framförallt sin egen kropp och hälsa, kan du göra förändringar som är bäst för dig. Det finns ingenting som är så givande när jag får lära ut och du går därifrån med aha upplevelser.

Caroline Vass

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
Ej fastställt
Tillfällen
2
Studietimmar
8
Kurs-ID
1072790
Pris
1095 kr