Kom igång med din systemkamera fortsättning

Plats Malmö

En digital systemkamera ger dig stora möjligheter att lyckas med dina bilder. Gör kameran till din bästa vän och låt den hjälpa dig när du fotograferar!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Din digitala systemkamera ger dig stora möjligheter till att fotografera fina minnen. Ta chansen att finslipa din fototeknik under fyra veckor och du och din kamera blir de bästa av vänner.

Kursen är en fördjupning av Kom igång med din systemkamera grund och ger dig en möjlighet att finslipa din fototeknik. Teori varvas med praktiska övningar och du arbetar kring ett tema vid varje sammankomst:

  • landskap
  • familj/vänner
  • vatten
  • stadsfotografering

Kursupplägg

Gemensamma genomgångar där teori varvas med praktiska övningar. Du får fotografiska uppgifter både under lektionstid och mellan kurstillfällena som vi tittar på gemensamt i grupp. Delar av kursen hålls utomhus, så anpassa kläder efter väder.

Mål

Att du ska öva upp din fototeknik och känna dig säker i ditt fotograferande.

Material

Ta med egen digital systemkamera och kamerans bruksanvisning.

Behöver du ett annat upplägg? Hör av dig! Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla typer av undervisning.

Du når oss på:
046-19 77 00
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Kursledare

Annika Nyberg

"Att hålla kurs har alltid varit speciellt för mig! Det är spännande att se hur mina erfarenheter blir de pusselbitar som kompletterar och förädlar någon annans vision och lärande."

Annika är fotograf och grafisk formgivare med lång erfarenhet av både pedagogiskt arbete, projektledning och webbarbeten. Sedan 1994 driver hon egen reklambyrå med den grafiska kommunikationen i fokus. Hon producerar utbildnings- och informationsmaterial för organisationer och företag inom forskning, utveckling och utbildning. Hon är en uppskattad föredragshållare och arbetade under 10 års tid med forskningskommunikation vid Lunds universitet.

Utöver formgivning och uppdragsfotografering håller Annika utbildningar i fotografering, fotoredigering, Grafisk Design och bildkommunikation.

Samarbetet med Folkuniversitetet startade redan 1995 i Uppsala med produktion av marknadsföringsmaterial. Det fördjupades med undervisning i Grafisk Design på Konstskolan och utvecklades vidare med datakurser och uppdragsutbildning inom grafisk produktion och bildbearbetning.

Annika Nyberg

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
21 apr 2022 - 12 maj 2022
To 18:00 - 21:00
Tillfällen
4
Plats
Regementsgatan 4, 21142 Malmö
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1118281
Pris
1845 kr