Digital fotografering - helg

Plats Jönköping

Nu går vi över till en intensiv helgkurs i digitalt foto. Fortsättningskursen lägger fokus på du ska hitta din fotostil - dags att utforska och utmana din kreativa förmåga och ditt fotografiska bildseende.

Boka kursen nu

Vi arbetar praktiskt med kameran och dess inställningar mot bakgrund av olika teman ute. Under kursen får du fotouppgifter med olika teman som uppmuntrar dig att utveckla idéer, teknik och kreativt tänkande. Kursen startar i våra lokaler centralt i Jönköping där vi sedan är utomhus och fotar. Kursledaren berättar sedan vilka platser, i centrala Jönköping, som ni kommer att mötas upp på.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har fotograferat ett tag men vill få mer kunskap om fotografi. Kursen passar dig som gått vår grund- och fortsättningskurs. Du är insatt i hur du hanterar din kamera när det gäller menyer och inställningar och det är bra om du känner till viktiga fototekniska begrepp som slutartid, bländare, ISO mm.

Mål

Målet med kursen är att du ska utveckla din tekniska färdighet samtidigt som du utforskar och utmanar din kreativa förmåga och ditt fotografiska bildseende.

Innehåll

Vi kommer att repetera grundläggande fototeknik samt fördjupa oss inom vissa aspekter av den fotografiska tekniken.

Bra att veta

Ta med din kamera och manual.

Kursledare

Danilo Giannini

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
28 aug 2020 - 30 aug 2020
Fr 18:00 - 20:00
Lö 10:00 - 14:00
Sö 10:00 - 14:00
Tillfällen
3
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1078600
Pris
1200 kr