Digital fotografering - fortsättning

Plats Jönköping

Här kommer fortsättningen från nybörjarkurs i foto. Kursen varvar undervisning i fotografisk teknik med idémässiga aspekter av fotografisk bild.

Boka reservplats

Vi arbetar praktiskt med kameran och dess inställningar mot bakgrund av olika teman inne och/eller ute. Du får insikt om olika genrer inom fotografi. Kursen börjar med en repetition av kameran och dess inställningar. Under kursen får du fotouppgifter med olika teman som uppmuntrar dig att utveckla idéer, teknik och kreativt tänkande.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har fotograferat ett tag men vill få mer kunskap om fotografi. Du är insatt i hur du hanterar din kamera när det gäller menyer och inställningar och det är bra om du känner till viktiga fototekniska begrepp som slutartid, bländare, ISO mm.

Mål

Målet med kursen är att du ska utveckla din tekniska färdighet samtidigt som du utforskar och utmanar din kreativa förmåga och ditt fotografiska bildseende.

Innehåll

Kursen tar vid där Foto digital systemkamera - grund slutade. Vi kommer att repetera grundläggande fototeknik samt fördjupa oss inom vissa aspekter av den fotografiska tekniken.

Bra att veta

Ta med din kamera och manual.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
29 apr 2020 - 03 jun 2020
On 17:00 - 18:30
Tillfällen
6
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1038778
Pris
1200 kr