Animera med ditt barn, helgkurs

Plats Stockholm

Är du nyfiken på animation? Har du ett barn mellan 8-11 år som gillar att skapa och pyssla? Släpp fantasin lös och upplev animationens magi tillsammans med ditt barn under en kreativ helgkurs!

Boka reservplats

Mål

Ni får kunskaper i hur ni tillsammans kan arbeta med enklare animation ”från ax till limpa” och kan använda animation i egna projekt. Ni får förståelse för animationens grunder.

Målgrupp

En kurs för dig som är nyfiken på animation och som vill jobba kreativt tillsammans med ditt barn. En kurs för alla som vill lära sig mera om animation.

Förkunskaper

Kursen är en nybörjarkurs och förkunskaper behövs inte.

Innehåll

Du och ditt barn får under lekfulla former prova på att arbeta med cut out- och stop-motionanimering. Kursen innehåller arbete med storyboard (bildmanus) och arbete i ateljé där ni tillsammans skapar karaktärer i papper eller lera.

Material

Material ingår i kursavgiften och iPads finns på plats. Vi jobbar med papper, föremål och plastilina (modellera).

Undervisningsform

Gruppen består för tillfället av begränsat antal deltagare.

Tips och utvecklingsmöjligheter

Vi har flera andra grund- och fördjupningskurser inom Foto och Film. Se vår hemsida för mer info.

VIKTIGT - FYLL I ANMÄLAN RÄTT

Vid anmälan: Skriv in barnets namn, adress, personnummer. Fyll alltså i barnet som deltagaren du anmäler. KRYSSA SEDAN I "ANNAN BETALARE" och fyll i uppgifterna på den medföljande vuxne (som betalar kursen): För- och efternamn, personnummer, gatuadress, postnummer och ort samt telefonnummer och mejladress.

Kursledare

Våra kursledare är goda pedagoger med gedigen och kvalificerad utbildning samt praktisk yrkeserfarenhet av det ämne som de undervisar i.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.

Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta - se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Medverkande

Petter Iwanowski

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
28 nov 2020 - 29 nov 2020
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1074517
Pris
2250 kr