Entreprenörskap- enskild undervisning Distans Live

Plats Distans

Lär dig Entreprenörskap din egen takt! Enskild undervisning är ett effektivt och flexibelt sätt att lära sig. Innehåll, dag och tid bestämmer du tillsammans med din kursledare.

Boka kursen nu

Folkuniversitetets enskilda undervisning erbjuder unika lösningar där du med hjälp av en erfaren kursledare får undervisning anpassad efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder färdiga lektionspaket för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå, men även skräddarsydda lösningar om du har ett specifikt kunskapsmål.

Undervisningen sker antingen online eller på plats i våra lokaler. Kontakta oss så tar vi fram rätt lösning för dig!

Kursledare

Våra kursledare är professionella och har lång erfarenhet av att utbilda unga och vuxna.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 046 -19 77 00 eller kurser.syd@folkuniversitetet.se.

Om du vill kan du klicka på boka-knappen och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Företagsutbildningar

Om du är intresserad av branschanpassad utbildning i Entreprenörskap, kontakta kurser.syd@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Caroline Vass

Caroline har varit entreprenör i flera år, med mat i fokus. På senare år har hon landat i matfotografins värld och driver eget som matfotograf, stylist och entreprenörs coach.

Hon brinner för att skapa vackra historier genom visuellt tilltalande bilder och stärka kvinnors entreprenörsskap.

Ur mitt intresse för för mat och framförallt bra mat utan tillsatser, växte också mitt intresse att kunna förmedla det genom bilder och storytelling. För mat är så mycket mer än näring. Genom det började intresset för att ta vackra bilder och min brinnande törst efter entreprenörsskap och friheten att jobba med det som jag älskar.


Tack vare att jag har provat, misslyckats, provat och få fart har jag insett att kreativt företagande är annorlunda mot det som ofta efterfrågas när man exemelvis startar något mer traditionellt. Denna kunskapen och hur man lär sig av att snubbla för att sedan resa sig vill jag dela med mig av. Så att du också kan göra det du älskar.


Kunskap är makt sägs det och så är det verkligen. När man har kunskapen om sitt företag och sina drömmar kan du göra förändringar som är bäst för dig. Det finns ingenting som är så givande när jag får lära ut och du går därifrån med aha upplevelser.

Caroline Vass

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1105182
Pris
950 kr