Prova på - Visual Merchandising, Distans Live

Plats Stockholm

En Visual Merchandiser arbetar med att skapa säljande miljöer - allt från butiker och popup-shopar till mässmontrar. Anmäl dig till vårt gratis webbinarium!

Boka kursen nu

Hur arbetar en Visual Merchandiser? Sofia Andrén, huvudlärare på utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser, har gedigen erfarenhet från butikskedjor, popup-butiker och stadscentrum. Hon berättar om vad Visual Merchandising innebär och visar exempel på säljmiljöer och butikskoncept hon inspireras av.

Anmälan

Föredraget är kostnadsfritt och sker via Zoom. Anmäl dig via webben så får du ett mejl med länk till webbinariet.

Höstens utbildning

Diplomerad Visual Merchandiser går en eftermiddag i veckan i en termin. Huvudlärare är Sofia Andrén. Utbildningen har funnits sedan 2014 och innehåller både teoretiska och praktiska moment, bland annat arbete med ett större skyltfönster eller en popup-butik.

Vi planerar för att hålla utbildningen i klassrum i höst, om Coronaläget tillåter detta. Under våren övergick utbildningen från klassrum till online vilket fungerade mycket bra. Vi använde då Zoom.

Citat från tidigare deltagare på diplomutbildningen:
"Fantastisk lärare. Inspirerande, coachande, peppande, rolig och tydlig. Guldstjärna."
"Läraren sprider glädje, idéer och brinner för sitt yrke som Visual Merchandiser och lärare. En förebild för mig,verkligen!"
"Jordnära och tydlig lärare. Driven i att få alla att trivas och känna delaktighet."
"Alla gästföreläsare var kanonbra! Verkligen inne på sitt och därför så inspirerande."
"Toppenlärare, mycket energi."
"Sofia är guld."
"Roligt och inspirerande att det kom in andra som delade sina upplevelser och sin kunskap."
"Bra fördelning mellan momenten."
"Upplägget är bra. Intensivt och lärorikt."

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Even Steven Agenturer / Even Steven Education.

Sofia Andrén

Kontakta Kundtjänst i Stockholm