Prova på Bokslut och Årsredovisning K2

Plats Distans

Välkommen på ett prova på tillfälle för kursen, Bokslut och årsredovisning K2 - Distans Live. Träffa vår kursledare Linn Delin hör henne berätta om kursen och ställ dina frågor. Detta kurstillfälle är på distans.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som har erfarenhet av löpande bokföring. Du vill öka dina kunskaper för att självständigt kunna upprätta bokslut och årsredovisning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen? Länken tar dig till vår kurssida.

Bokslut och årsredovisning K2 - Distans Live

Mål

Efter kursen ska du kunna upprätta bokslut och årsredovisning. Du ska förstå sambandet mellan det löpande bokföringsarbetet och ett upprättat bokslut, hur du arbetar med avskrivningar och hur du värderar tillgångar och skulder.

Kursledare

Linn Delin

– Mitt namn är Linn Delin, jag är auktoriserad lönekonsult genom SRF, samt redovisningsekonom och driver till vardags LD Konsult Redovisning AB i Lysekil.

På byrån arbetar jag och mina kollegor med att hjälpa företagare och privatpersoner att upprätta den löpande bokföringen, bokslut, löner, årsredovisningar och deklarationer samt hålla föreläsningar, kurser och föredrag inom våra ämnen på olika plattformar. Vi försöker hela tiden sträva efter att hjälpa klienten att bli så lönsam och effektiv det går efter rådande förutsättningar.

På Folkuniversitetet i Uddevalla har jag under många år undervisat i ovan berörda delar och tar exempel från verkligheten som tillsammans med läroböckerna ger en god grund inom området.

Jag ser mig själv som en lagspelare som vill se mina nuvarande och blivande kollegor och studenter växa genom att stötta och vara ett bollplank under utbildningen. Jag fått högsta betyg både för pedagogik samt "lärarens ämneskunskap" av mina tidigare deltagare här på Folkuniversitet och ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper till just dig!

Jag hoppas att vi ses på en kurs inom kort, varmt välkommen!

Linn Delin

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
30 aug 2022 - 30 aug 2022
Ti 10:00 - 10:45
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1139027
Pris
0 kr