Prova på - Att bygga lönsamma bolag

Plats Stockholm

Nyfiken på hur man skapar expansiva och lönsamma företag? Kursen kommer att ges i klassrum på Folkuniversitetets lokaler på Kungstensgatan 45.

Boka reservplats

OBS! Prova-på tillfället ges i sal.

Civilekonom Elisabeth Carlberg, som leder kursen "Företagets ekonomi - helhet, begrepp och samband", berättar om några av de viktigaste faktorerna för att bygga ett framgångsrikt företag Som affärskonsult och affärsutvecklare åt tillväxtbolag har Elisabeth Carlberg stor erfarenhet av hur företag agerar och vad som fungerar bättre och sämre. Råden går att applicera på både små och stora företag.

Anmälan

Föredraget är kostnadsfritt. Anmäl dig här på webben (tryck på gröna knappen Boka kursen nu). Begränsat antal platser. Passet äger rum i sal vid våra lokaler på Kungstensgatan 45.

Kursledare

Elisabeth Carlberg

Elisabeth Carlberg är civilekonom med lång erfarenhet som affärsutvecklare och konsult åt tillväxtföretag. Hon är särskilt intresserad av vad som gör företag lönsamma och framgångsrika.

Som lärare gör hon den ekonomiska teorin konkret och levande.

"Målet när jag undervisar är att deltagarna verkligen ska förstå ekonomiområdet, som vad balans- och resultaträkningen egentligen säger om en verksamhet. Direkt efter kursen ska man kunna tillämpa kunskaperna praktiskt, till exempel förstå en årsredovisning, göra prissättning och enklare bedömningar av olika verksamheter. Mitt övergripande syfte med att undervisa inom ekonomi är att hjälpa individer såväl som företag att fatta bättre ekonomiska beslut. Idag arbetar man på ett helt annat sätt än för tio år sen, allt är mer decentraliserat och det krävs mer och mer av de anställda att de ska ta ett helhetsansvar där ekonomi blir ett naturligt inslag i arbetsrollen."

Elisabeth Carlberg

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
26 jan 2022 - 26 jan 2022
On 18:00 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1125137
Pris
0 kr