Bokslut och analys

Plats Växjö

Kursen ger dig teoretiska kunskaper och praktiska färdigheterna som behövs för att kunna förstå och upprätta ett bokslut.

Boka kursen nu

För dig som vill lära dig upprätta bokslut och förstå företagets ekonomiska rapporter.

Kursinnehåll

Avstämning, periodisering, värdering, bokslutsdispositioner, årsredovisning m.m. Efter kursen ska du själv kunna upprätta ett bokslut för ett mindre företag, samt kunna tolka och förstå ett bokslut.

Förkunskaper

Du bör behärska grunderna i bokföring

.

Kompletterande prisinfo

Obs! Kursavgiften inkluderar ej litteratur. Det tillkommer en kostnad på ca 660:- som sedan faktureras dig,när du har fått böckerna.

Thomas Dahl

Thomas bor i Växjö, är civilekonom med lärarutbildning inom ekonomi.Har arbetslivserfarenhet från främst offentlig sektor inom ekonomi och utbildning.

Hans tid som utbildare på Folkuniversitetet med olika typer av ekonomikurser sträcker sig längre än 20 år tillbaka.

"De kurser där jag är engagerad i är framförallt företagsekonomi, bokföring och bokslut. Sedan några terminer är jag också aktuell i kursen Diplomerad ekonomiassistent, en gedigen diplomutbildning. Kurserna vänder sig i första hand till personer som är nybörjare inom ämnesområdet ekonomi, eller söker någon form av kompetenshöjning. Målet med respektive kurs är att på egen hand driva eget företag, och/eller bara försöka förstå villkoren för att driva företag.

Det bästa med Folkuniversitetet är det stora engagemanget med möjlighet till folkbildningsverksamhet för stora grupper av personer som vill lära mera. De oftast mindre grupperna ger möjlighet till en bra kommunikation mellan deltagare och lärare.

Det är inspirerande att som kursledare på Folkuniversitetet få möjligheten att få möta motiverade och målinriktade kursdeltagare som aktivt söker kunskap."

Thomas Dahl

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
04 mar 2020 - 06 maj 2020
On 18:00 - 20:30
Tillfällen
10
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
30
Kurs-ID
1041827
Pris
3350 kr