Bokslut och årsredovisning K2 - Distans Live

Plats Distans

Detta är en heldistansutbildning för dig som vill kunna upprätta årsbokslut och årsredovisning enligt K2. Vi tar upp delar av årsredovisningslagen och bokföringslagen, samt periodiseringar och värdering vid bokslut.

Boka kursen nu

Kursen hålls helt online. Du deltar i kursen på angiven dag och tid. I god tid innan kursstarten kommer du få instruktioner om hur du går tillväga för att koppla upp dig och ansluta till din lektion. Kursen kräver tillgång till dator med kamera, hörlurar med mikrofon samt internetuppkoppling.

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som har erfarenhet av löpande bokföring. Du vill utöka dina kunskaper för att självständigt kunna upprätta bokslut och årsredovisning.

Mål

Efter kursen ska du kunna upprätta bokslut och årsredovisning. Du ska förstå sambandet mellan det löpande bokföringsarbetet och ett upprättat bokslut, hur du arbetar med avskrivningar och hur du värderar tillgångar och skulder.

Kursinnehåll

I kursen varvas teori med praktiska övningar och gemensamma genomgångar

  • Regler och krav för bokslut och årsredovisning
  • Arbetsgången vid bokslutsarbetet
  • Värdering av tillgångar och skulder
  • Avskrivningar
  • Bokslutsdispositioner
  • Beräkning av bolagsskatt etc.
  • Inkomstdeklarationen
  • Årsredovisningen

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Kursledare

Linn Delin

– Mitt namn är Linn Delin, jag är auktoriserad lönekonsult genom SRF, samt redovisningsekonom och driver till vardags LD Konsult Redovisning AB i Lysekil.

På byrån arbetar jag och mina kollegor med att hjälpa företagare och privatpersoner att upprätta den löpande bokföringen, bokslut, löner, årsredovisningar och deklarationer samt hålla föreläsningar, kurser och föredrag inom våra ämnen på olika plattformar. Vi försöker hela tiden sträva efter att hjälpa klienten att bli så lönsam och effektiv det går efter rådande förutsättningar.

På Folkuniversitetet i Uddevalla har jag under många år undervisat i ovan berörda delar och tar exempel från verkligheten som tillsammans med läroböckerna ger en god grund inom området.

Jag ser mig själv som en lagspelare som vill se mina nuvarande och blivande kollegor och studenter växa genom att stötta och vara ett bollplank under utbildningen. Jag fått högsta betyg både för pedagogik samt "lärarens ämneskunskap" av mina tidigare deltagare här på Folkuniversitet och ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper till just dig!

Jag hoppas att vi ses på en kurs inom kort, varmt välkommen!

Linn Delin

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
16 feb 2022 - 09 mar 2022
On 09:00 - 12:15
Fr 09:00 - 12:15
Tillfällen
8
Studietimmar
32
Kurs-ID
1112924
Pris
7225 kr