Aktiekunskap grundkurs

Plats Karlskrona

Här får du arbeta med den fotografiska bilden som uttryck, karaktären hos bilderna och utvecklas som fotograf.

Boka kursen nu
Fortsättningskursen för dig som har gått grundkursen. En stor del av kursen kommer innebära att du arbetar med egna bilder. I kursen arbetar vi mycket praktiskt med fotografering. Målet är att du efter genomförd kurs dels skall vara säkrare som fotograf och dels aktiv kunna behandla dina bilder i PhotoShop bildhanteringsprogram.

Förkunskaper

Man skall ha gått grundkursen Digital fotografering.

Kompl prisinfo

Obs! kostnad för material tillkommer.

Patric Kalnins

Mötet med människan är det som ger mest tillbaka.

Jag har under de senaste 20 åren pysslat med datorer och datautbildningar. Jag har idag ett eget företag med inriktning på webbdesign och datorsupport.

Jag håller i kurser Data - Kom igång grund och fortsättning, Sociala medier för nybörjare, kurser i Ipad och Android surfplatta, Wordpress, samt Bildhantering med allt från att fota med digitalkamera till olika datorprogram för att fixa till.

Till mina kurser kommer de som är nyfikna på hur en surfplatta funkar, hur man lägger upp en profilbild på Facebook eller den som vill starta sin egen blogg eller göra en snygg och bra hemsida till sitt företag. Det spelar ingen roll om du är 18 eller 100 år, alla vill lära sig något nytt. Alla är välkomna!

Man kommer att lära sig allt från hur en dator är uppbyggd och hur den fungerar, till hur man skriver ett brev och gör en egen hemsida med foton som man tagit med en digitalkamera. Samt hur man kan uppdatera denna med hjälp av en surfplatta.

Det bästa med att vara kursledare är att man själv lär sig jättemycket under tiden som man får lära ut

Patric Kalnins

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
04 nov 2020
Tillfällen
5
Studietimmar
15
Kurs-ID
1074728
Pris
1795 kr