Aktiekunskap för kvinnor Distans Live

Plats Distans

I denna kortkurs distans Live får du introduktion och inspiration att komma igång med hur du praktiskt köper och säljer aktier.

Bra att veta om kursen

Det här är en kurs på distans med livesända online-lektioner via Teams där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet. Kursen vänder sig till dig som ska börja spara i aktier eller till dig som redan sparar i aktier eller fonder.

Mål

Målet med kursen är att du ska få introduktion och inspiration för att påbörja ett långsiktigt, regelbundet och lönsamt sparande i aktier och fonder.

Kursinnehåll

Aktiekunskap
- sparande, aktietyper, komma igång, börser, handelsplatser, skapa portfölj

Aktieinspiration
- Intressanta aktier, aktieportfölj

Kursupplägg

Kursen genomförs vid två tillfällen via distans/online. Du deltar i kursen på angiven dag och tid. I god tid innan kursstarten kommer du få instruktioner om hur du går tillväga för att koppla upp dig och ansluta till dina distanslektioner. Kursen kräver tillgång till dator med kamera, hörlurar med mikrofon samt internetuppkoppling.

Kursledare

Christer Nilsson

"Jag heter Christer och arbetar sedan 2007 som finansiell rådgivare, den resan började hos Skandia och sedan 2014 arbetar jag hos Garantum. Men mitt intresse för placeringar började långt innan det, och jag är otroligt glad att få arbeta med placeringar dagligen. Det finns många vägar att tjäna pengar på aktier, men lika många vägar att förlora. Jag tänkte med denna kurs ge dig en bra start kring kunskapen att placera i aktier och fonder."

 

Kursledare

Christer Nilsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
11 jun 2024 - 18 jun 2024
Tisdag
Antal tillfällen
2
Första tillfället
tis 11 jun 2024 kl 18:00-19:30
  • tis 18 jun 2024 kl 18:00 - 19:30
Studietimmar
4
Kurs-ID
204287
Pris
398 kr