Aktiekunskap - fortsättning

Plats Borås

Lär dig hur aktiemarknaden fungerar på vår intensivkurs.

Boka kursen nu

På fortsättningskursen i aktiekunskap lär du dig mer om hur aktiemarknaden fungerar, hur du värderar aktier och fonder samt hur du köper och säljer aktier. Kursen ger dig fördjupande kunskaper för ett lönsamt sparande i aktier och fonder.

Målgrupp

Detta är en påbyggnadskurs till del ett eller för dig som könner att du redan har grundläggande kunskaper.

Mål

Efter kursen har du fördjupad kunskap i hur du bedriver ett långsiktigt, regelbundet och lönsamt sparande i aktier och fonder.

Arbetssätt

Vi varvar teoretiska genomgångar med praktiska övningar.

Litteratur & material

Lärarens eget material, ingår i kursavgiften.

Kursledare

Peter Zackariasson

– Mitt intresse för ekonomi föddes på gymnasiet när jag startade mitt första företag. Sedan drev jag företag i olika branscher parallellt med att jag utbildade mig vid Handelshögskolan.

Peter Zackariasson, undervisar i bokföring, aktiekunskap, pensionskunskap och utbildar till diplomerad ekonomiassistent.

Jag började undervisa när jag var 22 år och har fortsatt med det sedan dess. Mina kurser vänder sig till både yrkes- och privatlivet. Bokföring och utbildningen till ekonomiassistent har du nytta av på jobbet. Aktie- och pensionskunskap hjälper dig att få en bättre ekonomi och sätta guldkant på tillvaron när du blir äldre.

Det händer ofta att folk kommer fram till mig på stan och berättar att de har haft glädje och nytta av kunskaperna de fått på mina utbildningar. Det smittar av sig och gör att jag utmanar mig själv att göra ännu bättre lektioner.

Utbildning kan ingen ta ifrån dig. Du har den med dig under hela livet. Genom att undervisa ger jag tillbaka lite av det jag själv fått genom årens lopp. Jag ser det som en hobby eftersom det är så kul.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Borås Tel: 033-722 59 54

sandra.johannesson@folkuniversitetet.se

Tid
05 dec 2021 - 05 dec 2021
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Alingsåsvägen 6, 50438 Borås
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1106454
Pris
1275 kr