Trummor - Intresseanmälan

Plats Umeå

Är du nyfiken på att börja spela trummor? Med individuell undervisning och tillsammans med vår trumpedagog Staffan Ålander får du chansen att kasta dig in rytmikens universum och utvecklas inom både teknik, gehör och noter!

Som elev hos oss kan du vara helt nybörjare eller ta dina kunskaper och vidareutveckla din musikalitet som trummis. Vi lär oss från start att kompa på trumset och vi tittar på enkla sätt att rita upp komp, just för att du snabbt ska kunna ta dig vidare. Fokus ligger på dig och din teknik, förståelse, din uppfattningsförmåga, samt din kreativitet och vi spelar till musik som du motiveras av.

Mål
Som helt nybörjare jobbar vi med att du ska lära dig ett grundläggande trumspel och spelteknik. Under dina lektioner får du lära känna ditt instrument och komma igång med grunderna. Har du tidigare erfarenhet av att spela trummor kommer du att få vidareutveckla din musikalitet utifrån din erfarenhet och teknik.

Målgrupp
Kursen inriktar sig till alla som har ett intresse för att spela trummor och vi tar emot elever från ca. 7 år och uppåt. Våra lektioner baserar sig på utveckling med enskild handledning av lärare.

Innehåll
Innehållet i Staffan Ålanders trumundervisning anpassas efter våra elevers kunskapsnivå och önskemål om genre, och Staffan fokuserar även på moment inom kordination, grundteknik, instrumentkännedom och grundläggande notläsning. Större delen av våra instrumentlektioner baseras på 45 minuter, vilket innebär att du får all uppmärksamhet själv. Dina lektioner är därmed helt och hållet skräddarsydda efter dig, ditt tempo och dina mål. Privatundervisningen är oslagbar när det kommer till din enskilda utveckling som instrumentalist.

DUO Undervisning

DUO-undervisning innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er lärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er lärare, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.
• Enskild undervisning - 8 lektioner, 30 minuter/vecka, 2,995:- (inklusive moms)
• Duo undervisning - 10 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,195:-

Kursledare
Vår kunniga och inspirerande trumlärare Staffan Ålander är både yrkesutövande inom ämnet och har ett stort pedagogiskt intresse för att lära ut inom trummor.

Observera att du inte kan boka in dig på denna sida.
Är du intresserad av att lämna ditt intresse, kontakta Peter Wester:
peter.wester@folkuniversitetet.se
090-711419

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Kursledare

Staffan Ålander

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
8
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
143019
Pris
2995 kr