Trummor - Enskild undervisning

Plats Umeå

Lär dig spela trummor - Instrumentet som är musikens hjärta! Våra trumkurser riktar sig till alla nivåer, oavsett om du spelat trummor i ett flertal år, spelat i band eller aldrig hållit i ett par trumpinnar.

Boka reservplats
Som elev hos oss kan du vara helt nybörjare eller ta dina kunskaper och vidareutveckla din musikalitet som trummis. Vi lär oss från start att kompa på trumset och vi tittar på enkla sätt att rita upp komp, just för att du snabbt ska kunna ta dig vidare och utveckla ditt musikaliska. Fokus ligger på dig och din teknik, förståelse för rytm, figurer, din uppfattningsförmåga, samt din kreativitet och vi spelar till musik som du motiveras av.

Mål
Som helt nybörjare jobbar vi med att du ska lära dig ett grundläggande trumspel och spelteknik. Under dina lektioner får du lära känna ditt instrument och komma igång med grunderna. Har du tidigare erfarenhet av att spela trummor kommer du att få vidareutveckla din musikalitet utifrån den erfarenhet och teknik som du har idag.

Målgrupp
Kursen inriktar sig till alla som har ett intresse för att spela trummor och vi tar emot elever från ca. 7 år och uppåt. Våra lektioner utgår ifrån utveckling med enskild handledning av din trumlärare.

Innehåll
Innehållet i Staffan Ålanders trumundervisning anpassas efter våra elevers kunskapsnivå och önskemål om genre, och Staffan fokuserar även på moment inom kordination, grundteknik, instrumentkännedom och grundläggande notläsning. Våra instrumentlektioner i trummor utgår ifrån 45 minuters enskild undervisning hos oss, vilket innebär att du får all uppmärksamhet själv. Dina lektioner är alltså helt skräddarsydda efter dig, ditt tempo och dina mål. Privatundervisningen är oslagbar när det kommer till din enskilda utveckling som instrumentalist.

DUO Undervisning

DUO-undervisning innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er lärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er lärare, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.
• Enskild undervisning - 8 lektioner, 30 minuter/vecka, 2,995:- (inklusive moms)
• Duo undervisning - 10 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,195:-

Kursledare
Vår kunniga och inspirerande trumlärare Staffan Ålander är både yrkesutövande inom ämnet och har ett stort pedagogiskt intresse för att lära ut inom trummor.

Kursledare

Staffan Ålander

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
25 jan 2022 - 15 mar 2022
Ti 16:30 - 17:00
Tillfällen
8
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1127094
Pris
2995 kr