Trummor - Enskild undervisning

Plats Umeå

Lär dig spela trummor - Instrumentet som är musikens hjärta! Våra trumkurser riktar sig till alla nivåer, oavsett om du spelat trummor i ett flertal år, spelat i band eller aldrig hållit i ett par trumpinnar.

Boka kursen nu
Som elev hos oss kan du vara helt nybörjare eller ta dina kunskaper och vidareutveckla din musikalitet som trummis. Vi lär oss från start att kompa på trumset och vi tittar på enkla sätt att rita upp komp för att du snabbt ska kunna ta dig vidare. Fokus ligger på dig och din teknik, förståelse, din uppfattningsförmåga, samt din kreativitet och vi spelar till musik som du motiveras av.

Mål
Som helt nybörjare jobbar vi med att du ska lära dig ett grundläggande trumspel och spelteknik. Under dina lektioner får du lära känna ditt instrument och komma igång med grunderna. Har du tidigare erfarenhet av att spela trummor kommer du att få vidareutveckla din musikalitet utifrån din erfarenhet och teknik.

Målgrupp
Kursen inriktar sig till alla som har ett intresse för att spela trummor och vi tar emot elever från ca. 7 år och uppåt. Våra lektioner baserar sig på utveckling med enskild handledning av lärare.

Innehåll
Innehållet i Per Sjögrens trumundervisning anpassas efter våra elevers kunskapsnivå och önskemål om genre, och Per fokuserar även på moment inom kordination, grundteknik, instrumentkännedom och grundläggande notläsning. Större delen av våra instrumentlektioner baseras på 45 minuter hos oss, vilket innebär att du får all uppmärksamhet själv. Dina lektioner är därmed helt och hållet skräddarsydda efter dig, ditt tempo och dina mål. Privatundervisningen är oslagbar när det kommer till din enskilda utveckling som instrumentalist.

DUO Undervisning

Duo innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er lärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er lärare, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.
• Enskild undervisning - 6 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,995:-
• Duo undervisning - 10 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,195:-

Kursledare
Vår kunniga och inspirerande trumlärare är både yrkesutövande inom ämnet och har ett stort pedagogiskt intresse för att lära ut inom trummor. Per Sjögren har både en kommunal bakgrund som musiklärare i Brännland- och Sörforsskolan, samt undervisat via kommunala musikskolan i Umeå och Bjurholm. Per har tidigare även haft lektioner via flera olika studieförbund och jobbat i ett flertal år på en av Sveriges största musikaffärer för just trummor.

Kursledare

Per Lennart Sjögren

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
To 13:00 - 13:45
Tillfällen
6
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1095075
Pris
2995 kr