Trummor - individuell undervisning Distans Live

Plats Distans

Lär dig spela trummor - instrumentet som är musikens hjärta och håller uppe resten av den musikaliska kroppen! Vi har trumkurser av olika slag - från rocktrummor till congas.

Boka nu

Vem kan gå kursen

Vår trummor kurs vänder sig både till dig som är helt nybörjare och till dig som har spelat i ett flertal år och vill hitta en ny utveckling eller inriktning i ditt musicerande.

Inga särskilda förkunskaper krävs. Kursen anpassas helt efter din nivå och dina kunskaper.

Kursens innehåll

Om du är nybörjare ges handledning på grundnivå och du lär dig de grundläggande teknikerna, noter och musikteori samt att kunna spela enklare musikstycken i olika stilar efter noter. Om du redan har kunskaper anpassas undervisningen efter din nivå och dina önskemål.

Kursens mål

Målet är att du ska lära dig spela enkla låtar samt utveckla din musikaliska förmåga. Efter avslutad kurs kommer du ha en ny motivation till ditt trummor spel och en bra grund att stå på. Du kommer att ha ett material att utgå ifrån, oavsett om du vill fortsätta ta lektioner eller fortsätta med övningar på hemmaplan.

Arbetssätt

Enskild undervisning Distans Live. Vi använder Zoom.

Vi använder oss av både trumset och handtrummor. Du får välja om du vill arbeta med ett eller båda två. 

Kursupplägg

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. För barn 8-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 2475 kronor inkl moms, upplagda på 10 gånger.

Vi har löpande kursstart.

Litteratur/Material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Vilket material som används på kursen meddelas i kallelsen. Läraren använder sig också av extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande.

Kursen genomförs helt online via Zoom. Du behöver därför tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internet uppkoppling. 

Anmälan

Maila till anisa.pasic@folkuniversitetet.se för att göra en intresseanmälan och boka in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen eller boka dig på detta arrangemang så kommer vi att kontakta dig inom kort. Observera att anmälan är bindande, när bokning har skett.

Kursledare

Celso Paco

Celso Paco är musikern och trumläraren som spelat trummor i flera olika genrer och sammanhang, både i Sverige och internationellt.

"Jag heter Celso Paco och är född och uppvuxen i Maputo, Moçambiques huvudstad. Redan som barn fascinerades jag av trummor, vilket ledde till att jag utforskade Moçambiques rika musikaliska traditioner.

Mitt senaste uppträdande var på vernissagen för Liljevalchs Vårsalong i Stockholm. Tidigare har jag spelat på bland annat Dramaten och Stockholms Stadsteater. Jag har också turnerat i olika länder som Australien, Canada, Italien, Portugal, Ungern och USA där jag uppträdde på Carnegie Hall och delade scen med Art Ensemble of Chicago. Jag har spelat för den svenska kungen och drottning Silvia på Teatro Avenida i Maputo när jag jobbade som kapellmästaren för Henning Mankells musikaler."

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
6
Första tillfället
kl -
Studietimmar
4
Kurs-ID
115958
Pris
2475 kr