Gitarr/elgitarr/elbas - Individuell undervisning

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i akustisk gitarr, elgitarr eller elbas - ett alternativ för dig som vill satsa mer på ditt eget musicerande.

Boka reservplats

Kursupplägg och avgifter

Vår pedagog skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Undervisningen pågår i 3 veckor, två gånger i veckan. Om ni är två stycken som ligger på samma nivå kan ni anmäla er som duo. Priset för 30 minuters lektioner är 2000 kronor och för 45 minuters lektioner 3000 kronor. Duo-undervisning kostar 1500 kronor per person och kan endast bokas som 45 minuters lektioner.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-789 42 00. Du bokar en tid som du sedan har varje lektion. Ange om du ska spela akustisk gitarr, elgitarr eller elbas i samband med din anmälan så att din kursledare kan förbereda undervisningen. Observera att anmälan är bindande.

Om kursen redan har startat, kan du anmäla dig till de sammankomster som återstår av kursen, i mån av plats och efter överenskommelse. Kontakta oss om du är intresserad.

Studiematerial och utrusning

Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av noter eller tabulatur. Du behöver ha egen gitarr/bas och ev. tillbehör under varje lektion och att öva på hemma.

Undervisningsspråk

Devrim Aydin undervisar både på svenska och engelska.

Övrigt utbud individuell undervisning

Utöver gitarr erbjuder vi individuell undervisning i piano, fiol, trummor, munspel och sång - sök vidare på hemsidan för aktuellt utbud.

Om Covid-19

Vi ser fram emot att få möta er deltagare framöver. Vi förstår om det känns osäkert att boka sig på kurser i rådande läge och vill därför informera er om att det går att avboka sig kostnadsfritt fram till en vecka före start.

Vi följer de rekommendationer och instruktioner som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen i samhället. Det innebär att vi planerar att genomföra kursen fysiskt i klassrum men undervisningen kan komma att flyttas över på distans ifall det rådande läget gällande Coronavirusets spridning kräver det. Ordinarie avbokningsregler gäller och om kursen är påbörjad men övergår till distans sker ingen återbetalning av kursavgift.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Devrim Aydin

Sedan 1998 har Devrim Aydin undervisat i akustisk gitarr, elgitarr, elbas och piano samt musikteori, gehör och notläsning.

Han har även undervisat gitarrelever som ansökt och kommit in på skolor som exempelvis: Eriksdalsskolan, Engelbrektskolan, Fredrika Bremers Gymnasium, Rytmus, Nyköpings folkhögskola, Windmill Lane Recording Studios på Irland.

Devrim skräddarsyr kurserna efter elevens och gruppernas nivå och mål och väljer musikstil och låtar tillsammans med eleverna. Han undervisar både på svenska och engelska.

Devrim har studerat på gitarrlinjen vid Stockholms Musikkonservatorium (SMK) samt gitarrfördjupning på Los Angeles Music Academy (L.A.M.A). Han har turnerat med rockband som leadgitarrist bl.a. i Sverige, USA och i ett flertal europeiska länder. Väl hemma har han spelat i diverse teaterorkestrar, dirigerat musikaler och komponerat barnteatermusik.

Bild saknas.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
23 jun 2020 - 09 jul 2020
Ti 15:30 - 17:00
To 15:30 - 17:00
Tillfällen
6
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1069824
Pris
3000 kr