Ackomponjera din sång med piano

Plats Västerås

Individuell undervisning för dig som tycker om att sjunga och samtidigt vill lära dig att ackompanjera din sång med piano.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Om du är nybörjare ges handledning på grundnivå och du lär dig de grundläggande teknikerna, andning och musikteori samt att kunna spela och sjunga enklare musikstycken i olika stilar. Om du redan har kunskaper anpassas undervisningen efter din nivå och dina önskemål.

Kursinnehåll, kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål – allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.
Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och varje lektion är 45 minuter långa. Priset för 45 minuters lektioner är 2995 kr inkl moms.
Efter din anmälan via webben och bokning av kurstid kommer vi skicka en faktura på kursavgiften. Du behöver därför inte förbetala kursen.
Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas.
Våra lärare kan undervisa i olika språk såsom svenska, franska, engelska och japanska.

Kursledare

Yumi Shintani Bergman har studerat vid VIT (Vocal Institute of Technology) som är ett musikinstitut i Japan och har internationell anknytning till Musicians institute i Hollywood, CA, USA. Hon har studerat klassisk piano i 11 år. Yumi har arbetat som professionell sångerska under många år i Japan inom TV, CM och har även uppträtt på livescen.
Frédéric Kosicki har sedan han var 8 år spelat klassisk piano i Frankrike på konservatoriet i musik. Frédéric har spelat i flera olika pop/rockband sedan 1997 i piano/klaviatur.

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Kurs-ID
1133984
Pris
2995 kr