Sjung ut - Lunchkurs

Plats Stockholm

Går du ofta omkring på jobbet eller hemma och gnolar på dina favoritsånger? Blir du glad av att sjunga? Passa på att använda lunchpausen för att fylla på med energi. Vi sjunger gamla godingar och nya hits och allt däremellan.

Boka kursen nu

Målgrupp

Du som vill komma och sjunga på lunchen under anspråkslösa former. Inga förkunskaper krävs.

Mål

Att utvidga din repertoar och utveckla dina röstresurser. Att ha roligt med musiken!

Kursupplägg och undervisningsform

Undervisningen sker i grupp där deltagarantalet är cirka 6-15 stycken. Betoningen ligger på ensemblesång - d v s att alla sjunger tillsammans. Vi arbetar lite med grundläggande sång- och röstteknik och gör en gemensam uppvärmning vid varje tillfälle. Fokus ligger sedan på att sjunga låtar vi gillar tillsammans inom olika genrer. Vi kommer att i viss utsträckning arbeta med sångteknik, genreideal, stämsång och musikaliskt uttryck i låtarna.

Innehåll

På repertoaren står bland annat jazz, visa, soul, rock och pop. Innehållet anpassas mycket efter hur gruppen är sammansatt och vilka önskemål som finns bland deltagarna. Kursledaren tar stor hänsyn till gruppens sammansättning och önskemål. Notera att gruppens förkunskaper och sammansättning i mycket styr kursens innehåll och låtval.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 21.

Tips

Det är vanligt att man som deltagare känner sig lite nervös för att sjunga inför andra. Det behöver du inte vara eftersom våra lärare låter alla komma loss i egen takt och övning ger färdighet. Kursen blir roligare och du lär dig mer om du också övar mellan sammankomsterna. Vi rekommenderar att du i tidigt stadium pratar med kursledaren om speciella önskemål eller utmaningar så du får den bästa upplevelsen.

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
07 maj 2020 - 11 jun 2020
To 11:45 - 12:30
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1043307
Pris
600 kr