Sång, individuell undervisning v26-28

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i sång - ett alternativ som passar dig som vill satsa mer på ditt eget musicerande. Kursen vänder sig till dig som är 12 år och uppåt.

Kursupplägg och avgifter

Våra pedagoger skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Kursen är upplagd på 2 lektioner per vecka och pågår under 3 veckor, du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2000 kronor och för 45 minuters lektioner 3000 kronor. Om du vill sjunga ihop med en vän anmäler ni er som duo och det kostar 3000 kronor per person och kan endast bokas som 45 minuters lektioner.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst 08-7894200. Du bokar en tid som du sedan har varje tillfälle. Observera att anmälan är bindande.

Om Covid-19

Vi ser fram emot att få möta er deltagare framöver. Vi förstår om det känns osäkert att boka sig på kurser i rådande läge och vill därför informera er om att det går att avboka sig kostnadsfritt fram till en vecka före start.

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra. Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs. Vi uppmanar även deltagare i riskgrupper att avstå ifrån deltagande i våra kurser.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Kontakta Kundtjänst i Stockholm