Sång - alla genrer, individuell undervisning

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i sång - ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer på ditt eget musicerande.

Kursupplägg och avgifter

Våra pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Undervisningen pågår i 5 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 1675 kronor och för 45 minuters lektioner 2500 kronor. Duo-undervisning kostar 1250 kronor per person och kan endast bokas som 45 minuters lektioner.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 21.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst 08-789 42 00. Du bokar en tid som du sedan har varje tillfälle. Observera att anmälan är bindande.

Om kursen redan har startat, kan du anmäla dig till de sammankomster som återstår på terminen, i mån av plats och efter överenskommelse. Kontakta oss om du är intresserad.

Övrigt utbud individuell undervisning

Utöver sång erbjuder vi individuell undervisning i piano, fiol, trummor, munspel och gitarr, elgitarr samt elbas - sök vidare på hemsidan för aktuellt utbud.

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 maj 2020 - 12 jun 2020
Fr 10:00 - 12:00
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1043309
Pris
2500 kr