Pop- och Rocksång

Plats Stockholm

På den här kursen höjer vi tempot och sjunger ensemblesång och stämsång - allt ifrån smäktande powerballader till rockigare låtar i genren pop och rock.

Boka kursen nu

Gruppen består av minst 10 deltagare och uppåt i alla åldrar. Här gäller regeln "ju fler desto bättre" så ta med en kompis och kom.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som sjungit innan och som längtar efter att ta i lite mer. Fokus kommer att ligga på energi och sångglädje. Du behöver inte kunna läsa noter.

Mål

Att träna på att sjunga tillsammans, både unisont och i stämmor. Att få träna på att använda sin röst tillsammans med andra. Att våga sjunga och ha roligt.

Innehåll

Vi kommer att öva på de genrespecifika ideal som finns inom pop och rock och med att få ett gemensamt sound. Varje pass börjar med en liten uppvärmning så att vi kommer i gång med kropp och röst. Vi sjunger både unisont, tvåstämmigt och flerstämmigt, blandar gamla klassiker och nya hitlåtar från ösig rock till finstämda ballader. Innehållet anpassas till stor del efter hur gruppen är sammansatt och efter vilka önskemål som finns. Prata gärna med din sångpedagog om du har speciella önskemål kring olika kursmoment.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 21.

Fortsättningsmöjligheter

Alla våra sångkurser erbjuder fortsättningsnivåer där du kan arbeta vidare med att utveckla din röst. Vi har även individuell undervisning för dig som vill arbeta mer intensivt med din sång. Vill du lära dig att kompa dig själv har vi kurser i både gitarr och piano. På våra kurser i musikproduktion ges möjlighet att lära sig att spela in sång och musik.

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
29 apr 2020 - 17 jun 2020
On 19:30 - 21:00
Tillfällen
7
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1043287
Pris
875 kr