Circle songs - Körimpro, intensivhelg

Plats Stockholm

Circle song - en gammal tradition av att sjunga a cappella, där den främsta förgrundsfiguren är Bobby McFerrin. Vi sjunger körsång i olika stämmor som vi improviserar fram. Nivån anpassas efter gruppens behov och önskemål.

Boka kursen nu

Förkunskaper

För dig som är intresserad av rösten och stämsång, med eller utan sångvana. All musik är improviserad i stunden så man behöver inte kunna läsa noter.

Mål

Att på ett avslappnat sätt få uppleva glädjen i musicerandet genom att sjunga i grupp.

Innehåll

Circle singing är en gammal tradition av att sjunga a cappella, där den främsta förgrundsfiguren är sånggurun Bobby McFerrin. På den här workshopen kommer du att få delta i en kör och sjunga stämmor som kursledaren, dina kurskamrater eller du själv hittar på i stunden. Nivån på övningar och stämmor justeras efter gruppens behov och vilka som deltar.

Undervisningen sker både på svenska och engelska.

Katri A. Keskinen är musiker och sångpedagog med specialintresse i låtskriveri och forskning. Hon utexaminerade från Sibelius-Akademin i Helsingfors 2013 och har även studerat vid Berklee College of Music i USA. För mer information om Katri se www.katriakeskinen.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Course description in English

Are you curious about the voice and singing with others? Come join us for improvised singing! You don't have to read music, you don't need a history of voice lessons, you contribute by simply joining in the fun!

Circle singing is an old community based practice of group singing boosted by the work of the vocal guru Bobby McFerrin. The circle singing facilitator uses call and response to teach improvised parts to the participants.

We'll spend some time doing exercises to warm up the voice and get the creative juices flowing. You might notice how becoming more comfortable singing and improvising through music will also affect other areas of your life.

The course is held both in Swedish and English.

Instructor

Katri A. Keskinen is a professional musician, pedagogue and doctoral researcher. She received a master’s degree in music education from the Sibelius Academy in Helsinki and has studied songwriting and arranging at Berklee College of Music. Katri is passionate about encouraging people to find their voices in song. You can find more information about her on katriakeskinen.com.

Katri Keskinen

Kontakta Kundtjänst i Stockholm