Prova på - Sjung ut, 50 år och uppåt

Plats Stockholm

Det här passet ger dig ett smakprov på ordinarie terminskurs, du får veta mer om hur den är upplagd och om dess innehåll. Du får även delta på en prova på-lektion och chans att ställa frågor direkt till vår kursledare Anna.

Boka nu

Upplägg för prova på-lektionen

Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utan att avboka dig, utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är vanligtvis många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi eventuella reserver. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn.

För vem?

Vi riktar oss till dig som är runt 50 år och uppåt som vill sjunga tillsammans med andra i samma ålder. Repertoaren är blandad - här finns något för alla smaker. 

Innehåll och kursupplägg m.m. för terminskursen

Ordinarie kurs genomförs i grupp på upp till 12 deltagare. Fokus ligger på att sjunga tillsammans, men möjligheter till solosång finns. Vi arbetar framför allt med teknik, stämsång och uttryck. På repertoaren står allt från jazz, visa, soul, rock och pop. Innehållet anpassas mycket efter hur gruppen är sammansatt och vilka önskemål som finns bland deltagarna. Läs mer via länken nedan.

Om prova på-lektionen

Du får information om hur ordinarie kurs är upplagd och om dess innehåll, du får delta på en prova på-lektion och chans att ställa frågor direkt till vår kursledare Anna. 

Anmälan och mer information

För att boka en plats på prova på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan. Klicka här för anmälan och mer information om ordinarie kurs Sjung ut! 50 år och uppåt och här för att se hela vårt sångutbud på Folkuniversitetet i Stockholm.

 

Kursledare

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
20 aug 2024 - 20 aug 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 20 aug 2024 kl 13:00-13:45
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118782
Pris
0 kr