Prova på - Sjung ut, nybörjarkurs

Plats Stockholm

Musik gör kroppen glad! Vår prova-på-lektion ger dig ett smakprov på hur det är att gå på våra kurser Sjung ut på nybörjarnivå.

Boka reservplats

Upplägg för prova-på-lektionen

Lektionen är öppen för dig som inte tidigare provat samma lektion och som har lite erfarenhet eller ingen alls att sjunga tillsammans med andra.

Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är vanligtvis många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi reserverna i mån av plats om det sker en avbokning. I de fall det finns platser kvar kan du även anmäla dig direkt på plats.

Genom att delta på vår prova på lektion får du ett smakprov på hur ordinarie kurs är upplagd, du får chansen att prova på samt ställa frågor direkt till vår sångpedagog.

Kursinnehåll och upplägg ordinarie kurs

Betoningen ligger på ensemblesång, d.v.s. att alla sjunger tillsammans. Vi provar även på olika sorters stämsång. Repertoaren är blandad, här finns något för alla smaker. Välkommen att utveckla dina röstresurser!

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare eller har sjungit lite innan. Du behöver inte kunna läsa noter.

Mål

  • Att njuta av och ha roligt med din röst.
  • Att utveckla din röst och bli trygg i den.
  • Att lära dig grundläggande sångteknik.
  • Att ha provat på enklare stämsång.

Bokning och mer information

Läs mer och boka dig till vårens kurser via länkarna nedan. För att boka en plats på prova på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan.

Kursledare

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
23 aug 2022 - 23 aug 2022
Ti 18:30 - 19:15
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1144027
Pris
0 kr